Sınıf Öğretmenimiz Eda ÖREN'in Ulusal Kalite Etiketi Alan "Keşif Atölyem "eTwinning Projesi Avrupa Komisyonu Kalite Etiketine Layık Görüldü.

Sınıf Öğretmenimiz Eda ÖREN'in Ulusal Kalite  Etiketi Alan  "Keşif Atölyem"  eTwinning Projesi Avrupa Komisyonu  Kalite Etiketine  Layık Görüldü."Keşif Atölyem" isimli eTwinning projesiyle disiplinler arası yaklaşım gözetilerek ,öğrencilerde merak uyandırarak öğrenmeye açık olmaları sağlandı,yaparak yaşayarak öğrenmeleri destekleklendi.Proje sonunda öğrenciler, yapılan deneyleri ve sonuçları öğrenerek yeni bilgiler edinmiş oldu.Bilgi ve becerilerini yansıtan ürünler tasarlayarak hayal gücünü geliştirdiler.Avrupa Kalite Etiketi alan Sınıf Öğretmenimiz Eda Ören'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Avrupa Kalite Etiketi bir eTwinning projesine katılan tüm öğretmen ve öğrencilerin çalışmaları değerlendirilir. Avrupa Kalite Etiketi verilen projeler, Ulusal Kalite Etiketi alanlar arasında en üst sıralarda yer alan projelerdir. Bu projelerde, Avrupa’daki başarılı işbirliği örnekleri sergilenmektedir.

16-06-202303-03-2022